• En 1 clic et en vidéo,
  les meilleurs jobs et les meilleurs candidats en Belgique

  FYTE

JUNIOR CATEGORY BUYER (M/F) - FOOD INDUSTRY Permanent

Détails

 • Salaire : Confidentiel
 • Secteur :
  • Foodprocessing
  • FMCG and consumers
 • Référence : BEB/DI/011663

Description du job

Onze Klant, een Belgische onderneming en marktleider in de distributie en transport sector met vestigingen over heel België, zijn op zoek naar een Junior Category Buyer om hun aankoopdepartement te versterken. De functie omvat enerzijds een operationeel en anderzijds een strategisch aspect.

Functieomschrijving:

Je komt terecht in een aankoopteam waar je verantwoordelijk bent voor het beheer van het aankoopproces, voor bepaalde productgroepen(Categories)

Je lanceert prijsaanvragen, voert negociaties uit met de leveranciers rond prijs, kwaliteit, promoties, levertermijn en betalingsvoorwaarden in samenspraak met je leidinggevende.

Je organiseert besprekingen met leveranciers en coördineert alle verbeteringen voor leveranciers inzake kwaliteit, logistiek en administratie.

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van je financiële objectieven

Binnen je leveranciers portefeuille ben je verantwoordelijk voor het beheer van het assortiment in samenspraak met jouw sales collega's voor Foodservice en Horeca.

Je stelt een category plan op en werkt dat uit met de nodige rapporteringsinstrumenten.

Je werkt nauw samen met diverse diensten (marketing, Data management, IT, bevoorrading)

Profil recherché

Je bent houder van een bachelor of masterdiploma in een relevant studiegebied. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie (junior buyer, category buyer, category manager in de food of retail sector).
Je kan onderhandelen als de beste, maar ook het administratieve luik volg je nauwgezet op. Een grondige kennis van MS office is een must en ervaring met AS400 is een meerwaarde. Je werkt zeer resultaat gericht met een groot analytisch vermogen.
Je bent gedreven en gaat op je doel af. Je bent flexibel en kan multitasken
Je hebt een vlotte talenkennis, nederlands, frans, engels (zowel mondeling als schriftelijk) Je hebt affiniteit met de voedingssector.
Je bent bereid om 50% van je tijd te reizen binnen onze verschillende vestigingen in België.

Ons klant biedt uw aan:

Voltijds contract van onbepaalde duur
Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, afgestemd op je ervaring en competenties (Bedrijfswagen, verzekenringen, bonus,…)
Een stimulerende werkomgeving in een no-nonsense bedrijfscultuur met doorgroeimogelijkheden